Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Weblog-gelderland
Rondom Arnhem
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Het leven is een boek,ga niet naar het einde om te zien wat het waard is.Geniet van het leven en vul de pagina's met mooie herinneringen.



Mijn Profiel

Ladybird50
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Opdracht Ontbijt
24 september 2017 00:03

Opdracht Afval.
17 september 2017 00:09

Opdracht de Letter L
03 september 2017 00:06

Fotoopdracht 3 september
27 augustus 2017 16:31

Bananenschillen
20 augustus 2017 00:04




Fotoboeken


Overslagloods 'Van Gend & Loos', Tiel (Gld.) (12)
_
Carnavalsoptocht Arnhem 2012 (41)
_

Scheveningen (30)
_
Geboortekaartjes (35)
_

Even terug in de tijd. (32)
_
Kerstshow Intratuin 2015 (39)
_



Weblog Vrienden


Redsblog
Van: redone

Dayton
Van: Dayton

Trudys blog
Van: trudy

De vogelaar
Van: Xander1

Levendelol
Van: jackij1

Janwillem32
Van: janwillem32

Aards plekkie
Van: aard

Bennekesblogje
Van: Benneke

Mamsies weblog
Van: mamsie

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Omansie
Van: omansie-ans

Vlinder wiepke
Van: wiepke

De platenkoffer 50
Van: Grunn

Mijmeringen
Van: Ofsen

Chardonneetje
Van: Annoulla




Gastenboek berichten

Greet ( Gribou---Greet )
14 februari 2018 01:54
_
Door omstandigheden ben ik je verjaardag vergeten , sorry :-( Bij deze nog van harte gefeliciteerd Hoe is het met je ? ( ja ik weet het dit had ik als eerste moeten vragen :-( groetjes Greet .

Marco
14 januari 2018 15:08
_
Goedemiddag allemaal, ik zie dit hier voor het eerst.

Jeanneke 1
11 februari 2017 16:42
_
Els van harte gefeliciteerd maak er een fijne dag van ...gr Jeanne




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door tinekereinders om 12:07
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door barth. om 12:06
_
Barth. Online

Door el58 om 12:05
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Geertjelammers om 12:05
_
Geertjelammers Online

Door l.speijk om 12:04
_
L.speijk Online

Door Loezie om 12:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door tinekereinders om 12:03
_
Tinekereinders Online

Door WillemijnF om 12:03
_
WillemijnF Online





_

Andere artikelen



Ketjap





Ketjap.

In de Indonesische keuken mag Ketjap ook niet ontbreken.



Ketjap (Indonesisch: kecap) is een Indonesische sojasaus.
Het wordt gemaakt van een mengsel van sojabonenmeel,
grof gemalen tarwe, kruiden en zout.
Eén van de kenmerken van Ketjap is dat ze allemaal donkerbruin
tot zwart van kleur zijn.

Er zijn vele soorten ketjap onder andere:

ketjap manis, de erg zoete
ketjap sedang, de minder zoete sojasaus
ketjap asin, de zoute sojasaus.
Ketjap kendal
Ketjap manis is de meestgebruikte soort.

Kenmerken van Indonesische ketjap zijn de donkerbruine kleur en de stroperigheid. Dit is anders bij Chinese en Japanse sojasauzen.
Die zijn dunner en meestal niet zoet.


Els.



Artikel links



Geplaatst op 15 februari 2011 11:53 en 1866 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Amida  
15 feb 2011 19:45
Ketjap manis vind ik véél te zoet. Ik gebruik meestal de Kendal (2de van links op de foto). Ik zal eens bij de toko kijken waar ik nogal eens kom of zij daar een probeerflesje sedan hebben.

Groet Hans

Ladybird50  
15 feb 2011 23:53
Hallo Hans.

Klopt Manis is zoet,Wim werkt veel met de ketjap.
Zijn zoveel soorten in de toko.
Liefs Els.
_