Delen     Populaire blogs     Volgende blog »
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Weblog-gelderland
Rondom Arnhem
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Het leven is een boek,ga niet naar het einde om te zien wat het waard is.Geniet van het leven en vul de pagina's met mooie herinneringen.



Mijn Profiel

Ladybird50
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privé bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



Categorieën Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Opdracht Ontbijt
24 september 2017 00:03

Opdracht Afval.
17 september 2017 00:09

Opdracht de Letter L
03 september 2017 00:06

Fotoopdracht 3 september
27 augustus 2017 16:31

Bananenschillen
20 augustus 2017 00:04




Fotoboeken


Terug in de tijd (24)
_
Bloemen tuin 2015 (21)
_

Herfst 2012 (18)
_
Wereld Havendagen 2011 Rotterdam (17)
_

Lequoia (13)
_
Station Arnhem (17)
_






Weblog Vrienden


Redsblog
Van: redone

Dayton
Van: Dayton

Trudys blog
Van: trudy

De vogelaar
Van: Xander1

Levendelol
Van: jackij1

Janwillem32
Van: janwillem32

Aards plekkie
Van: aard

Bennekesblogje
Van: Benneke

Mamsies weblog
Van: mamsie

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Omansie
Van: omansie-ans

Vlinder wiepke
Van: wiepke

Mo en zo
Van: Marianne

De platenkoffer 50
Van: Grunn

Mijmeringen
Van: Ofsen




Gastenboek berichten

Greet ( Gribou---Greet )
14 februari 2018 01:54
_
Door omstandigheden ben ik je verjaardag vergeten , sorry :-( Bij deze nog van harte gefeliciteerd Hoe is het met je ? ( ja ik weet het dit had ik als eerste moeten vragen :-( groetjes Greet .

Marco
14 januari 2018 15:08
_
Goedemiddag allemaal, ik zie dit hier voor het eerst.

Jeanneke 1
11 februari 2017 16:42
_
Els van harte gefeliciteerd maak er een fijne dag van ...gr Jeanne




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Wibootje om 14:04
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Sunna om 14:03
_
Sunna Online

Door C.S. om 14:02
_
C.S. Online

Door jeanneke1 om 13:54
_
Jeanneke1 Online

Door RuudPosthuma om 13:54
_
RuudPosthuma Online

Door Wibootje om 13:54
_
Wibootje Online

Door Loezie om 13:53
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door inemaartje om 13:52
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Smoor van vlees (Semoer Daging)




Smoor van Vlees.


500 gram rundvlees ( met een vet randje)
4 eetlepels boter
250 ml water
2 eetlepels gesnipperde uien
3 eetlepels ketjap
peper
zout
nootmuskaat
asem.


Maak en asempapje met zout en marineer hier in het vlees enkele uren.

Wrijf het daarna droog en snijd het in brede plakken van 1 cm dikte.

Bestrooi de plakken met peper en nootmuskaat.

Bak de uien geel in de boter,voeg het vlees eraan toe en bak het bruin.

Maak de jus af met ketjap en 2 'a 3 dl water en stoof dit alles tot het vlees zacht is.

Serveer er witte rijst en atjar bij.

Eet Smakelijk.


Els





Geplaatst op 03 februari 2011 21:51 en 1916 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Agaaths-weblog.1  
03 feb 2011 22:11
Oh jee, wat is asem, nooit van gehoord!!

Maak een asempapje????? noit van gehoord!

Ahhhhh, jij doet ketjap in de jus, zozo, weer wat geleerd

Zilvervliesrijst zou beter zijn , maar ok li gr agaath

Ladybird50  
03 feb 2011 22:20
Halo Agaath.

Asem is het samengeknede vlees van de rijpe vrucht van de Tamarinde
het wordt gebruikt voor het mals maken van vlees en gevogelte.
In Nederland wordt samengeperste asem verkocht in kleine of grote pakjes.
De rijst is wat je zelf wilt.
Liefs Els.
_





_
Agaaths-weblog.1  
03 feb 2011 22:30
Els, ik wist niet wat Tamarinde was, even opgezocht en beland ik bij een prachtige Tamarindebloem, ook nooit van gehoord, want je kunt daar ook weer een artikeltje van maken, ik bedoel:
de bloem, de vrucht, het vruchtvlees, van deze keuken weet ik echt heel weinig en van de Franse keuken des te meer, li gr agaath

Redone  
04 feb 2011 10:43
Lijkt me heel lekker Els, ik marineer die plakken met Thaise vissaus, is ook erg lekker!
Fijn weekend! :grin:
_





_
Benenalie  
04 feb 2011 12:27
Hoi Els,

Lijkt me heerlijk!
Ik heb het recept opgeslagen :grin:
Asem had ook ik nog nooit van gehoord!
We hebben hier net een nieuwe....toko :grin: :grin:

Moontje-fifty5.1  
04 feb 2011 20:07
mnjam lekker hoor
_





_
Hera  
04 feb 2011 22:26
Ga maar lekker hiermee door Els ( met recepten plaatsen bedoel ik hè) - heerlijk!

Ladybird50  
04 feb 2011 23:37
Hallo Agaath.

Zo leren we van elkaar de een over bloemen de ander over eten.
Fijn weekend
Liefs Els.
_





_
Ladybird50  
04 feb 2011 23:38
Hallo Xandra.

Is inderdaad lekker kan ook van varkensvlees.
Net wat je wilt.
Fijn weekend
Liefs Els.

Ladybird50  
04 feb 2011 23:39
Hallo Ria.

Kan ook zegt Wim is ook lekker.
Wat eten we weer lekker he Hahaha.
Fijn weekend
Liefs Els.
_





_
Ladybird50  
04 feb 2011 23:40
Hallo Alie.

Is leuk om rond te snuffelen ,in de toko.
Je ziet dingen dat je denkt wat is dat dan weer.
Fijn weekend
Liefs Els.

Ladybird50  
04 feb 2011 23:41
Hallo Moontje.
Is inderdaad MMMMM.
Fijn weekend
Liefs Els.
_





_
Ladybird50  
04 feb 2011 23:42
Hallo Hera.

Tuurlijk gaan we door,Wim schrijft alles in klad Hahaha
Hij is er maar druk mee.
Fijn weekend
Liefs Els.